STAY MINDFUL TODAY

 

Home

Unieke locatie

De mindfulnesstrainingen worden gegeven op een prachtige, sfeervolle en rustgevende locatie!

 

Mindfulnesstrainster voor volwassenen & kinderen/ Transformationeleel coach/ Teamtrainer in communicatie
Trainster is opgeleid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Geregistreerd bij de beroepsvereniging (VMBN lid 1) zie voor meer informatie Contact.

 

 

Mindfulness workshop inclusief heerlijke maaltijd op locatie 'Waarkunst'.

Met een groep, team of individueel. Zin in een gezellige, ontspannen en educatieve avond. Meld je aan via mail adres; staymindfultoday@hotmail.com

Wat is Mindfulness

Als we slapen hebben we geen bewuste gedachten over; zorgen/piekeren/plannen/alles wat nog moet gebeuren/het heden of verleden. Door mindfulnesstraining leer je in het nu aanwezig te zijn, niet zoals slapen maar bewust en opmerkzaam van elk moment. 

Mindfulness wordt wel gedefinieerd als: "Het bewust en zonder oordeel aandacht geven aan het moment". Wanneer wij deze vaardigheid trainen kunnen we beter observeren wat zich in ons lichaam en in onze geest voordoet, zonder dat dit direct anders hoeft te zijn. Dit kan onze kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren.

Mindfulness is de werkelijkheid zien zoals die is, het heeft niks te maken met wierook, boeddhabeelden of klankschalen. Heel aards, met de beide benen op de grond!

 

Ontstaan van de mindfulnesstraining

Mindfulnesstraining (MBSR Mindfulness Based Stress Reduction) is een wetenschappelijke onderbouwde training ontwikkeld in de VS door dr. Jon Kabat-Zinn. Veelvuldig wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze training tot één van de meest effectieve instrumenten behoort met betrekking tot stressreductie.

 

Aanbevelen

 

 

 

017500